ОФИС ЕКСПРЕС
Кафе пауза Хигиена Копирна хартия Продукти от хартия Класиране и съхранение Аксесоари за бюро Пишещи средства Презентация Консумативи за печат Офис техника Мебели Офис столове Склад, защита, облекло Икономичен раздел
                 
  Започнeте деня с усмивка и добро настроение. Заредете се с енергия и сила. Посрещнете клиенти и гости с хубаво кафе. Обсъдете идеите си и споделете удоволствието с чаша любима напитка. Разширихме много избора. Насладете се!   Поръчката на тоалетна хартия и миещи препарати е може би последната Ви грижа. Забравете я, ние ще помогнем да поддържате чистотата в офиса, да осигурите здравословна и безопасна среда за работа и почивка и то на най добра цена и с безплатна доставка. Доверете ни се - всичко необходимо е тук.   Предлагаме Ви най-богатия асортимент от всички водещи марки в света. Изберете хартия, която отговаря на целите и задачите Ви. Пазете околната среда и подкрепете производителите, които работят с грижа за нея. Разпечатвайте само, когато е необходимо, използвайте и двете страни на листа.   Формуляри, пликове, тетрадки и бележници - организирате бързо и лесно работните процеси. Касови ролки, маркиращи клещи и ценови етикети - всичко необходимо за търговския обект е тук.  
 
 
  Организирайте работното си място и целия офис. Съхранявайте и архивирайте правилно важни документи, за да ги запазите. Улеснете работния процес и подредете дейността си. Нови цветове, нови материали, нови идеи, нови възможности - тук.   Бюрото е Вашето пространство, оптимизирайте го! Нека всичко е на една ръка разстояние, за да не губите време. Високите технологии вече са тук - ергономични форми, олекотени материали, космическа визия, извънземни цветове. Безкраен избор, много възможности - всичко е тук.   Думите и идеите могат да променят света. Запишете ги... Свети Франциск е казал: "Който работи с ръцете си е работник. Който работи с ръцете и главата си е майстор. Който работи с ръцете, с главата и със сърцето си е творец." А сега - нови предложения за писане, чертане и рисуване, в офиса, в къщи и училище.   Комуникация с клиенти, служители и контрагенти. Визия, послания. Обучения, конференции, изложения. Подгответе се добре, за да бъдете запомнени, разпознаваеми и търсени. Всичко необходимо за доброто представяне е тук.  
 
 
  Вече всичко може да бъде отпечатано и споделено. Важно е колко дълго трябва да го запазим. Избирайте оригинални консумативи, те осигуряват живота на принтера, качеството на печата и здравословната среда в офиса. Количеството тонер и мастило в тях е гарантирано. Произведени са с грижа за природата и хората.   Всеки ден, всяка минута всичко се променя. Новите технологии изпреварват въображението и мечтите. Виртуалният свят е реалност. Следвайте ги, те оптимизират бизнеса Ви. Информацията и времето са основни ресурси, управлявайте ги правилно. Всеки ден, всяка минута - нови предложения офис техника само в offex.bg   Модерни или класически, офис мебелите следват Вашия стил. Нови цветове, ергономични форми, решения, оптимизиращи пространството и средата. Масивни или елегантни, стабилни или леки, практични или атрактивни - изберете серия или миксирайте, ние ще помогнем в решението с проект и консултация.   stol4e.bg, сайтът за столове на представя: безкраен избор от модели, цветове, дамаски и основи. За офиса, за дома, за бизнеса, за градината. Модерни, класически, ергономични, екстравагантни и практични... Изберете и се настанете удобно.  
 
 
Нови предложения: работно облекло, аксесоари за безопасност и защита Всичко за склада: стелажи, стълби, метални мебели, сейфове и каси Съобразени с всички законови изисквания за организация на труда и съхранението на материали и архиви Продукти с гарантирано най-ниски цени за намаляване на разходите в офиса. Всеки ден следим цените на предлаганите икономични продукти, за да запазим най-ниската им цена. Актуалните цени търсете в www.offex.bg