Вход / Регистрация   Вход Корпоративни клиенти  
   

OffexExpressOffex Express

0
0.00лв.
http://www.offex.bg/bg/category/1376.html http://www.offex.bg/bg/giftpage.html http://stol4e.bg/ http://www.offex.bg/bg/category/promotions.html

За бизнеса и голфа

Представяне в бордното списание на ON AIR BULGARIA, August 2018

 

За Бизнеса и Голфа

Попитахме двама успели мъже какви качества трябва да има ИГРАЧЪТ в Бизнеса и Голфа

Let's talk about Business and Golf
We asked two successful men what the PLAYER in Business and Golf should be

 

 

Nikolay Nankov

Николай Нанков, изпълнителен директор на Офис Експрес - създадена през 2001 година като компания за доставка на офис консумативи, техника и мебели по каталог и онлайн, днес покрива цялата страна със собствена логистика, има 7000 активни клиенти и над 100 000 поръчки на година. Клиентите избират от най-големия каталог за офиса и 3 електронни магазина: www.offex.bg, www.officemanager.bg   www.stol4e.bg. Занимава се с голф от 7 години и прилага в бизнеса си философията и отношенията в играта.

Nikolay Nankov, Executive Director of Office Express - established in 2001 as a company for delivery of office supplies, furniture and equipment by catalog and online, today covers the whole country with its own logistics, has 7000 active clients and over 100 000 orders per year. Customers choose from the largest catalog and 3 online stores: www.offex.bg, www.officemanager.bg www.stol4e.bg. He has been practicing golf for 7 years and has applied Golf philosophy in Office Express.


Най-важно е да е иновативен, с опит, да намери правилната идея и съмишленици. Ключът за успеха е и непрекъснатата промяна и развитие. В Офис Експрес всеки ден се стремим да бъдем по-добри от това, което сме били до момента.Ние обслужваме индивидуално всеки клиент, оптимизираме разходите и правим поръчката на материали и оборудване за офиса максимално проста и лесна.Постоянно подобряваме каталога, продуктите, сайтовете си, разширяваме асортимента и инвестираме в Логистиката, за да доставяме до всеки офис, до всяко работно място, където и да е то в България. Разчитаме на екипа в компанията, на коректното и лоялно отношение с партньорите и клиентите.


Веселин Савоя, голф директор на Thracian Cliffs, завършил Националната спортна академия, с повече от 15 години опит в сферата на спорт мениджмънта, голф и голф физиотерапията. Mисията на Вес Савоя е дa представи на широката публика ползите от голфа и да демонстрира, как голфът служи за пример в живота с лични качества като воля, сила и прецизност. Дефиницията на Вес за успеха е „способността да увеличите максимално личния си потенциал и да оптимизирате здравето си и насладата от живота".Vess Savoia is Golf Director and Head Golf Professional in Thracian Cliffs. With over 15 years of experience in Sport Management, Golf and Golf Physiotherapy Vess Savioa's mission is to introduce the benefits of golf to the wider public and to demonstrate how the game of golf exemplifies life with personality traits such as will, strength, and precision. Vess's definition of "success" is "the ability to maximize your personal potential, and optimize your health and enjoyment of life.

 

 

Той трябва да бъде честен, точен, коректен, дисциплиниран и концентриран. Ключов момент е, че в голфа играчът винаги се състезава със себе си и успехът се измерва с подобряване на неговите възможности, а не в това дали е победил някой друг.

Голфът е игра на честта и отговорността за действията ни: добри или лоши, учи ни на концентрация, помага за визуализацията и фокусиране върху целта.

Голфът е непрекъснато търсене на нови решения и стратегии за решаване на проблеми, едновременно с това играта е с ясни и прости правила, игрищата са красиви. Учи ни да се стремим да бъдем все по-добри и успешни, да постигаме по-високи цели и да се развиваме непрекъснато.


За бизнеса и голфа


Назад
затвори