Вход / Регистрация   Вход Корпоративни клиенти  
   

OffexExpressOffex Express

0
0.00лв.
http://www.offex.bg/bg/category/1376.html http://www.offex.bg/bg/giftpage.html http://stol4e.bg/ http://www.offex.bg/bg/category/promotions.html

Оптимизирайте своите разходи с Офис Експрес

Уважаеми госпожи и господа,


Работим във време изпълнено с предизвикателства и възможности, в което честността, коректността и точността са изключително важни в отношенията между партньорите.
Ние в Офис Експрес сме ги превърнали в свои принципи.
Казвам се Николай Нанков – собственик на Офис Експрес.
Благодарeние на доверието и подкрепата на нашите клиенти ние продължаваме да доставяме сигурно и безопасно, да търсим и предлагаме най-добрите продукти и решения. Основен приоритет за нас са удовлетворението на клиентите, качеството на артикулите, високото ниво на обслужване и коректните цени. През последните месеци разходите за суровини, материали, транспортни услуги и енергия се увеличиха многократно. В тази ситуация ние успяхме да подсигурим наличности и можем да Ви предложим ниски цени.
Гарантирам, че ще успеем да оптимизираме разходите и времето за поръчки. Доставката е безплатна в цялата страна. Целият екип на Офис Експрес е на Ваше разположение, за да работите спокойно и ефективно.
При интерес от Ваша страна, моля свържете се с нас и изпратете списък с продуктите, които Ви интересуват, за да изготвим Корпоративна оферта за Вас.


С уважение: Николай Нанков
Изпълнителен директор Офис Експрес
телефон: 0888705442
e-mail: nnankov@offex.bg
sales@offex.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


Назад
затвори