Вход / Регистрация   Вход Корпоративни клиенти  
   

OffexExpressOffex Express

0
0.00лв.
http://www.offex.bg/bg/category/1376.html http://www.offex.bg/bg/giftpage.html http://stol4e.bg/ http://www.offex.bg/bg/category/promotions.html

Как да платя

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане:

 

1. Плащане в брой при доставка (наложен платеж):

Плащате на куриера на място при предаване на доставката.

 

2. Плащане по банков път:

В случай, че е по-удобно за Вас, можете да платите по банков път. Плащането се извършва чрез нареждане на банков превод по сметка, отразена във Вашата поръчка.

 

ВАЖНО!!!!!


 Уважаеми Партньори,


Уведомяваме Ви, че във връзка със сливането на  „Банка Пиреос България“ АД и „Юробанк България“ АД (Пощенска банка), считано от


18.11.2019г., „Офис Експрес Сървис АД ще има промяна в номера на разплащателна сметка, която ползвате за разплащания с Дружеството.


Новите банкови детайли, в сила от 18.11.2019 са:


Офис Експрес Сървис АД


Банка: Пощенска банка АД 


IBAN: BG54BPBI81701600169782


 В случай на плащане от Ваша страна след указаната дата по ползваната сега сметка в Банка Пиреос АД, сумата ще ви бъде върната служебно от вашата банка.


 До 15.11.2019, моля използвайте указаната във фактурите ни банкова сметка.


3. Плащане с кредитна или дебитна карта.

Плащането се поддържа в онлайн системата за плащане на Офис Експрес, интегрирана към защитените страници на cPay.

Допълнителни условия на плащане

  1. Авансово плащане при поръчка на мебели

Изисква се предварително плащане при всяка поръчка/ заявка на мебели, независимо от количеството и стойността. Размерът на плащането (аванса) се договаря с Търговец или Администратор приел заявката, като сумата е не по- малка от 50% от стойността на мебелите. В случай, че клиентът откаже вече заявени и авансово платени мебели, размерът на неустойката, дължима от страна на клиента към Офис Експрес, е платеният аванс.

  1. Авансово плащане при поръчка на повече от 5 стола

 

Изисква се предварително плащане при поръчка/ заявка на всякакъв вид трапезни и бар-столове, и/или на повече от 5 броя работни, директорски, посетителски столове. Размерът на авансовото плащане е не по- малък от 30% от стойността на поръчката. В случай, че клиентът откаже вече заявените столове, дължи на Офис Експрес неустойка в размер на заплатения аванс.


Назад
затвори