Вход / Регистрация   Вход Корпоративни клиенти  
   

OffexExpressOffex Express

0
0.00лв.
http://www.offex.bg/bg/category/1376.html http://www.offex.bg/bg/giftpage.html http://stol4e.bg/ http://www.offex.bg/bg/category/promotions.html

Подаръци при поръчка

 

Уважаеми клиенти,

Избирайте спокойно подаръци или събирайте точките си за по-големи.

Точките Ви ще важат докато ги размените!

Следете за нови предложения и извинявайте, ако това, което сте харесали се е изчерпало и не е налично в момента.

Постоянно търсим и предлагаме интересни, вкусни, елегантни и практични подаръци за всички!

Благодарим Ви!

Моля, изберете подарък и напишете кода му в коментар към поръчката или го кажете на Администратора по телефона.

Актуална информация за всички налични подаръци:

БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН 0 800 1 80 80
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Подаръци
 
Подаръци
Подаръци
Подаръци
подаръци
подаръци
подаръци
 

Уважаеми клиенти,
За нас е чест да Ви обслужваме и да се грижим за Вашата спокойна и ползотворна работа.
Създадохме програмата Offex Club, за да Ви благодарим за лоялността и доверието. С всяка поръчка получавате точки, които разменяте за подарък по избор от подбрана селекция продукти: шоколади и сладкиши, алкохолни напитки и вина, кафе и чай, луксозни прибори и сервизи, домакински съдове, техника и аксесоари, чанти, парфюми, уикенди, спортни стоки, плажни аксесоари и сезонни сувенири, които актуализираме постоянно.
Можете да изберете подарък веднага с поръчката или да ги натрупвате за по-голям подарък.
Натрупаните точки проверявате на безплатен телефон 0 800 1 80 80 и в акаунта си в www.officemanager, където се актуализират всяка седмица.
За да получите желания подарък съобщете кода на администратора. Администраторът проверява броя на точките Ви в системата. Получавате подаръка с поръчката от Офис Експрес*.
Точките могат да бъдат заменяни за подаръци само от Юридическото лице, на което е издадена фактурата и не могат да бъдат използвани от други Юридически лица. Всички подаръци могат да бъдат закупени на специални, промоционални цени. Подаръци на по-висока стойност могат да се получат срещу точки и доплащане като от цената се приспаднат точките.
Подаръците при поръчка не се комбинират с Лоялната програма и изписването на точки по нея.
За всеки 10 лв. от стойността на поръчката без ДДС получавате по 1 точка. Точки за подаръци не се изписват и при покупка на офис техника, принтерни консумативи, промо пакети с копирна хартия и продукти от разпродажба. Не важи за корпоративни клиенти с оферти по договор и поръчки с допълнителни отстъпки.
*Подаръците се получават само с поръчка от Офис Експрес по условията на доставка в Логистичната карта на компанията. Офис Експрес си запазва правото да заменя подаръци, при тяхното изчерпване, с други на същата стойност и със сходни характеристики. Количествата са ограничени. Повече информация за играта на 0887 888 702, sales@offex.bg или www.offex.bg.

 


Назад
затвори