Вход / Регистрация   Вход Корпоративни клиенти  
   

OffexExpressOffex Express

0
0.00лв.
http://www.offex.bg/bg/category/1376.html http://www.offex.bg/bg/giftpage.html http://stol4e.bg/ http://www.offex.bg/bg/category/promotions.html

РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ И ПЕЧАТ

Giftland - подаръци, сувенири, реклама, промо продукти

подаръци

Уважаеми клиенти,

Office Express Ви предлага голямо разнообразие от рекламни сувенири, бизнес и корпоративни подаръци.

 

Може да се възползвате от професионално брандиране върху:

 

 • пишещи средства
 • текстилни продукти
 • календари и бележници
 • техника
 • термоси, чаши, аксесоари
 • чанти, аксесоари за пътуване

 

Разгледайте нашите Каталози

 

Yes
Луксозни подаръци
Каталог ALEXANDRER Колекция 2023

Каталог YES

Колекция 2022

 

Каталог с луксозни подаръци

 

Каталог ALEXANDRER

Колекция 2023

 

За повече информация:

 

Кристина Николова

тел: 0878 684 562

e-mail: k.nikolova@officeexpress-bg.comGiftland е проект за рекламни сувенири и подаръци на Office Express

 

GiftLand представя разнообразие от: чанти и аксесоари за пътуване, бизнес технологии, писалки и канцеларски материали, шапки и текстилни изделия, аксесоари за дома и офиса, ключодържатели, ръчни часовници, USB, чадъри

 
 

Видове печат и техните предимства.

Тампонен печат:

Тампонният печат е подходящ за отпечатване върху разнообразни предмети и повърхности, различни по вид и големина. Най-често се прилага при надписването на химикалки, запалки, ключодържатели, преносими батерии, флашки и пр. Промишлени изделия като кутии, циферблати, бутони и клавиатури също се отпечатват с тази технология.

Предимства:

Тампонният печат работи в изключително висока резолюция, което позволява отпечатването на фини елементи. Ако искате да отпечатате сложен дизайн в няколко цвята тамонният печат е един от най-надеждните методи.

Цената се определя от:

 • Брой на отпечатваните артикули
 • Брой на цветовете
 • Брой изображения на различни позиции

Ситопечат:

Директният ситопечат е една от най-разпространените и гъвкави технологии за отпечатване на разнообразни изображения върху рекламни материали. Той намира приложение при печатa върху платове и текстилни изделия, хартия, картон, пластмаса, метални повърхности, стъкло, дърво и пр. Една от силните черти на ситочетата е отличната покривност, плътност и издръжливост на мастилата, нанесени чрез тази технология. Безупречното качество на печата, съчетано с богата гама от продукти, които можете да отпечатате с директен ситопечат дават добра основа на вашите рекламни материали.

Предимства:

Чрез директен печат гарантираме отпечатването на изображения с фини детайли и най-високо ниво на качество и трайност. Технологията позволява запазване на цветовите свойства при последващо третиране на материалите.

Цената се определя от:

 • Брой на отпечатваните артикули
 • Позиция и размер на изображението
 • Брой на цветовете
 • Брой изображения на различни позиции

Трансферен печат:

Трансферният печат е метод за пренасяне на изображение към избран обект с помощта на спомагателен тяло, в повечето случаи специално пригодена за целта хартия. Логото, надписът или мотивът се отпечатва върху хартията в огледален вариант, а след това се пренася върху рекламния сувенир чрез термична обработка. След успешното трансфериране, фирменото лого или изображение става перманентна част от текстилния артикул.

Предимства:

Позволява отпечатването на вашите лога, щампи и изображения върху разнообразни по форма и материал артикули, включително трудни материи. Термотрансферният печат е предпочитана техника при труднодостъпни или неравни повърхности, например детайли на готови артикули или шапки. Изображенията се отличават с висока плътност и трайност.

Цената се определя от:

 • Брой на отпечатваните артикули
 • Брой на цветовете
 • Брой изображения на различни позиции

Дигитален печат:

Дигиталният печат е техника за пренасяне на дигитални изображения върху разнообразни като форма и материал обекти за печат. Една от неговите силни страни е липсата на ограничение по отношение на цветовете, които ще бъдат изобразени върху вашите рекламни артикули. Отпечатъкът е пълноцветен, а използваните мастила имат добра покривност.

Предимства:

Дигиталният печат е изключително удобен и ефикасен при печатането на малки до средни тиражи, тъй като не изисква предварително изготвяне на клишета и подготовката на машината е по-лека, спрямо други видове печат.

Цената се определя от:

 • Фиксирана цена на брой

Лазерно гравиране:

Лазерното гравиране е авангардна и предпочитана технология за брандиране на рекламни материали. Това е един от най-трайните и елегантни начини да поставите вашето лого върху промоционален продукт.

Лазерното гравиране е семпъл, но ефективен процес. Техниката за печат представлява издълбаване на най-горния слой на материала, от който е произведен избрания артикул. същност По този начин изображението не се отпечатва върху избрания рекламен материал чрез мастила, а става част от неговата структура.

Самото гравиране и отделяне на горния слой на артикула се осъществява чрез изгаряне, което се постига чрез определена температура в зависимост от материала на артикула. Това са задължително равни повърхности.

Предимства:

Лазерното гравиране е най-трайният способ, чрез който можете да оставите вашия корпоративен отпечатък върху рекламен сувенир от метал по ваш избор.

Цената се определя:

 • Фиксирана цена на брой

Машинна бродерия:

Машинната бродерия е бързо и ефикасно решение. Имаме на склад готови рекламни продукти като тениски, шапки и т.н., които са готови за бродерия. За Ваше улеснение, можете да поръчате директно количество продуктови материали с изработена бродерия и ние ще изготвим Вашата поръчка от начало до край на разумна цена и в кратки срокове.

Изработката на машинна програма не е лесна задача, затова ние сме насреща и ще се погрижим за това. Времето, необходимо за направата на програма, която машината разчита, зависи от фактори като сложността и големината на Вашия дизайн. Като клиент, от Ваша страна се иска да одобрите нашето предложение, след което изработката на поръчката може да започне.

Предимства:

Машинната бродерия е сравнително по-бърза в сравнение с други методи. Именно за това стандартни поръчки се изпълняват в рамките на пет до седем работни дни, в зависимост от вида бродерия. Срокове за по-големи тиражи се договарят в зависимост от естеството на поръчката и моментната заетост. 

Bullet - Right on target giveaways

Право в целта

Avenue - Carefully considered gifts

Внимателно подбрани подаръци

Label - Dress to impress

Облечи и впечатли

Worldsource - Make it yours

Направи ги свои

Bullet предлага пълна гама от рекламни сувенири на конкурентни цени,  предназначени за лесно персонализиране.  Бързата доставка, голямата наличност в европейски склад и големият асортимент правят Bullet предпочитан  каталог за отличителни и интересни кампании и промоции. Избрана селекция от качествени подаръци от уважавани марки като Parker, Waterman, Jamie Oliver, Balmain, Thule, PF Concepts , патентовани марки като Marksman, Elevate и много други, с широки възможности за персонализация. Avenue означава високо качество и стандартиза обслужване, както и непрекъснато обогатяване с нови високо позиционирани марки. Промоции и мода, обединени в Label. Label предлага на  клиентите цяла гама от  ежедневни и  спортни облекла. Те отговарят на широк набор от вкусове и ценности: US Basics – за тези, които търсят качество на най-добра цена, Slazenger  - лидер във вечния винтидж спортен стил,  и Elevate – марка,  носител на последните Red  Dot награди за най-активен лайфстайл бранд. WorldSource е решение за клиенти, които търсят индивидуалност. Чрез  глобална мрежа за доставки, която включва компании в 13 страни, Oфис Експрес е в състояние да предложи по-широка гама от подаръци и възможности за персонализиране на стоките извън посочените в каталозите селекции. 


За поръчки:

Безплатен телефон 0800 1 80 80
0888 13 80 80 - за абонати на Мтел 
0895 13 80 80 - за абонати на Глобул

 

За запитвания и корпоративни оферти:
sales@offex.bg
k.nikolova@officeexpress-bg.com
0878684534

 


Назад
затвори